Vulcanizare mobila

Probleme pe drum? Aveti nevoie de schimb de anvelope pe roti urgent si nu exista niciun serviciu in apropiere?

Contactati-ne! Vom rezolva orice problema rapid si confortabil!

Servicii vulcanizare mobila

Vulcanizare mobila in Chisinau 24/24

Serviciul nostru de vulcanizere mobila non-stop vine la ajutorul soferilor, care au nevoie de reparatii de anvelope taiate urgent sau sunt in necesitate de o schimbare cauciucuri la domiciliu rapidă in Chisinau si Moldova. Indiferent de locul in care va aflati pe teritoriul Republicii Moldova si la ce ora aveti nevoie de serviciile noastre, raspundem operativ la apelul dumneavoastra si venim in cel ami scurt timp posibil. Suntem la dispozitia dumneavostra 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si toate 365 de zile pe parcursul anului!

Depozit de anvelope

Fiecare proprietar de masina stie cat de important este un schimb de anvelope pentru iarna sau vara, dar nu fiecare conducator de masina acorda atentia cuvenita la depozitare de cauciucuri si roti auto, dar de calitatea acestui proces depinde cat timp va vor servi anvelopele. Serviciul de vulcanizare non stop in Chisinau si Moldova va asigura indeplinirea tuturor conditiilor necesare pentru un depozit de anvelope noi sau utilizate la un nivel de calitate inalt. Venim la dumneavoastra, singuri facem demontarea cauciucurilor, le transportam la depozitul de anvelope, le pastram în condiții corespunzatoare, iar la sfarsitul perioadei convenite sau in cazul solicitarii clientului, anvelopele sunt livrate proprietarului si instalate pe automobil. Puteti lasa o solicitare online si vulcanizare 24/24 in Chisinau (Moldova) vine si rezolva orice problema cu care nu va veti impiedica!

Echilibrarea rotilor automobilelor

O multimer de comducatori de automobile considera ca acest serviciu nu este necesar si il neglijeaza. Dar ce se întâmplă dacă nu faceti echilibrare de roti auto? Procesul de uzura a anvelopelor se accelereaza în mod semnificativ, ansamblurile de suspensie și șasiu se uzează mai rapid, iar stabilitatea mașinii în timpul conducerii se reduce, ceea ce în mod considerabil afectează siguranta dumneavoastra și duce la cresterea riscurilor de accidente. Nu mai este nevoie sa stati pe ginduri, comandati echilibrare roti la preturi accesibile si de inalta calitate, ceea ce nu numai că vă va salva anvelopele si suspensia, dar va duce si la reducerea consumului de combustibil, datorita retragerii sarcinii de pe cauciucuri si sasiu.

Service de schimb anvelope auto conform sezonului (vară și iarnă)

Fiecare conducator de automobil stie ca odata cu venirea toamnei sau primaverii, vine si momentul de a „schimba pantofii” masinei. Desi legea Republicii Moldova prevede anumite date pentru a face schimb de anvelope in Chisinau si alte regiuni, cel mai bun indicator este valoarea medie a temperaturii, care ramane in intervalul de + 5-7 ° C timp de cateva zile. Apelarea la servicii de vulcanizare auto la domiciliu asigura nu numai reducerea riscului de accident, ci duce si la o prelungirea a duratei de viata a cauciucului dumneavoastra. Uitați de ambuteiaje, de asteptarea in rinduri lungi, de anumite ore de lucru ale serviciilor auto staționare. Din toate vulcanizari 24/24 in Chisinau, anume noi venim la orice timp convenabil pentru dumneavoastra și efectuam lucrarile necesare.

Servicii de vulcanizare mobila la pret avantajos în Moldova

Fiecare conducator de automobil stie ca situatia de pe sosea poate fi complet neprevazuta. Si, cu siguranta, fiecare cel puțin odată s-a confruntat cu o situatie in care, in cel mai important moment, totul a mers tumba, chiar si automobilul va va lasat jos: roata si-a facut drum in afara orasului, in anvelopa a intrat un cui pe mijlocul de sosea chiar inainte de un eveniment important sau ca cauciucul s-a aplatizat chiar in fata casei. Ce sa faceti si unde sa mergeti intr-o astfel de situatie, daca nu exista nici un serviciu auto pe alaturi? Anume in acest moment nu doriti sa cautati nici-o vulcanizare in apropiere, dar aveti dorinta de a putea lua telefonul si apela cu usurinta, astfel incat serviciul auto de anvelope sa vina la dumneavosatra. Apelarea acestui serviciu este simpla, rapida și comoda.

Cu certitudine putem spune ca vulcanizarea mobila va economiseste atat timpul, cat si nervii, pentru ca: nu mai sunt rinduri lungi, nu mai cautati cea mai convenabila lista preturi la servicii de vulcanizare in Chisinau, nu va mai faceti griji cu privire la siguranta dumneavoastra. Specialistii nostri deja de mult timp ofera servicii de vulcanizare conducatorilor de automobile din Moldova, desfasurandu-si activitatea la cel mai inalt nivel. Compania noastra este dotata cu toate echipamentele necesare, indiferent de serviciul de care aveti nevoie, fie ca este vorba de echilibrare cauciucuri noi sau utilizate, schimbare anvelope pe discurile turnate sau colectarea pneurilor la depozit de cauciucuri.

Vulcanizarea mobila din Chisinau este o echipa de mesteri cu experienta si special instruiti, care va sunt disponibile toate cele 24 de ore a zilei. Acceptam apelurile non-stop, astfel incat sa puteti sa apelati sau sa lasati o cerere online la un moment convenabil pentru dumneavoastra, iar managerii nostri va vor contacta rapid, vor clarifica detaliile necesare, vor conceni conditiile ateptate de ambele parti si vor trimite profesionisti pentru a va ajuta.

Servicii de vulzanizare mobila in Chisinau 24 24 de ore va ofera posibilitatea de a rezolva rapid orice problema la nivelul de anvelope, precum si de a primi asistenta operativa si profesionala. Credem ca fiecare conducator de automobil va fi de acord ca mai rau decat aparitia unei probleme, pot fi doar aparitia ei pe timpul rau de afara. Dar nu va panicati si va intristati, deoarece indifferent de conditii, fie ca ninge, plouă sau este ghetus afara, zi sau noapte, suntem mereu pe aproape si gata sa va ajutam in orice vreme si in orice moment al zilei.

Consultantii nostri vor fi incantati sa va ofere orice informatie ce va intereseaza, fie ca este vorba despre costuri servicii de vulcanizare telecentru, ciocana sau in oarecare alta localitate din Republica Moldova, o descriere mai detaliată a procesului de depozitare de anvelope sau pasii care include un schimb de cauciucuri auto.

Suntem o ambulanta pentru automobilul dumneavoastra!

Preturi la servicii de vulcanizare

Atunci cand se afla in cautarea unui serviciu sau produs, fiecare cumparator cauta conditii si oferte mai favorabile, iar noi suntem tocmai serviciul pe care conducatorii il aleg pentru tarife la servicii de vulcanizare rezonabile. Lista de preturi pentru servicii de vulcanizare este prezentata direct pe web site-ul nostru, dar daca au aparut intrebari suplimentare cu privire la preturile vulcanizarii mobile, va vom raspunde cu placere.

Schimbarea anvelopelor sezoniera (Autoturisme)
 • R 12-15 320 lei
 • R 16 340 lei
 • R 17 370 lei
 • R 18 420 lei
 • R 19 480 lei
 • R 20 550 lei
 • R 21 730 lei
Schimbarea anvelopelor sezoniera (Crossover, Minivan, SUV, Microbuz)
 • R 12-15 360 lei
 • R 16 400 lei
 • R 17 440 lei
 • R 18 480 lei
 • R 19 560 lei
 • R 20 620 lei
 • R 21 730 lei
Depozitare sezoniera a anvelopelor
 • Set din 4 anvelope pentru un sezon

  600 lei
 • Set din 4 anvelope pe discuri pentru un sezon

  700 lei
 • Livrarea anvelopelor de la depozitul de cauciucuri

  Gratuit
Servicii aditionale
 • Comanda minima

  de la 300 lei
 • Comanda noptii

  +100 lei
 • Comanda din orice regiune a Moldovei (in afara orasului Chisinau)

  7 lei/km
 • Lucrări de reparație a anvelopelor

  de la 300 lei
 • Ore de noapte:

  vara – de la 21:00 la 8:00; iarna – de la 20:00 la 8:00

Cea mai buna vulcanizare mobila

Deja de mai multi ani, compania noastra ofera tuturor proprietarilor de automobile din Republica Moldova un serviciu de vulcanizare la chemare, disponibil non-stop. Experienta bogata si specialistii calificati ne ajuta sa oferim proprietarilor de masini servicii rapid si eficient, oferind clientilor nostri o calitate inalta si un pret excelent la schimb de anvelope, balansarea rotilor, reparatie de anvelope si multe alte. Suntem prima companie care a introdus serviciul de vulcanizare mobila in tara noastra si, pana in ziua de azi, ramanem liderii pe teritoriul Moldovei. Serviciile oferite de compania noastra asigura siguranta dumneavoastra, securitatea pasagerilor si a altor participanti la traffic rutier, precum si siguranta automobilului dumneavoastra. Lucram zi intreaga (24 de ore), fara pauze si weekenduri si ne va fi de placer sa venim in orice loc pe care il specificati, in orice moment si pe orice timp de afara pentru a va ajuta sa continuati calatoria.

Echipa noastră este specializata in furnizarea urmatoarelor servicii:

 • Reparatie de anvelopa taiata
 • Lucrari de reparatie perforatiilor de cauciuc si ruprura cordului
 • Schimbarea anvelopelor de masini pentru iarna sau vara
 • Echilibrare de anvelope noi si utilizate
 • Montarea si demontarea anvelopelor
 • Serviciul de depozite anvelope (sezoniera si la cererea clientului)
 • Serviciu de livrare a anvelopelor

Stiti valoarea timpului dumneavoastra si respectati munca calitativa? Atunci noi – suntem decizia dumneavoastra corecta!

Despre noi
Avantajele pentru clienti

Nu este nevoie sa mergeti undeva, nu aveti necessitate sa cautati un serviciu auto in apropiere sau sa stati in rind. Noi insine venim in orice loc din Republica Moldova si realizam operativ totul de ce are nevoie automobilul dumneavoastra.

Economisirea timpului
image

Specialistii nostri rapid reactioneaza la apelul primit si imediat se pornesc spre locul unde va aflati. Dar pe langa timpului de sosire rapid, care, in dependenta de distanta, este maxim 30-40 de minute, mesterii executa munca cu viteza maxima (nu mai mult de o ora), permitandu-va sa continuati deplasarea cu automobil cat mai curand posibil.

Operativitatea
image

Daca in timpul zilei conducatorii de masina mai au o mica oportunitate de a ajunge la vulcanizare, pe timpul de noapte sansele scad semnificativ. Anume din cauza aceasta serviciul nostru de vulcanizare mobila este o optiune atat de uimitoare. La urma urmei, noi lucram non-stop pe tot parcurs al anului, fara weekenduri si sarbatori.

Fara limita de timp
image

Dumneavoastra ne puteti suna cu usurinta sau sa trimiteti o cerere online, care va fi procesata in doar cateva minute. Consultantii sunt intotdeauna prietenosi si bucurosi sa fie de ajutor, iar specialistii sunt competenti.

Serviciu confortabil
image

O autoutilitara echipata cu echipamente specializate si mestesugari cu experienta – acesta va ofera serviciul de vulcanizare nonstop in Chisinau.

Profesionalism
image

Indiferent de tipul serviciului necesar: repararea unei perforatii, demontarea anvelopelor sau schimbul anvelopelor pentru iarna, putem spune cu incredere ca preturile vulcanizarii de la compania noastra sunt accesibile, tinand cont de marea comoditate a serviciului.

Prețurile rationale si accesibile
image