Servicii vulcanizare nostrii

Serviciul nostru de vulcanizere mobila non-stop vine la ajutorul soferilor, care au nevoie de reparatii de anvelope taiate urgent sau sunt in necesitate de o schimbare cauciucuri la domiciliu rapidă in Chisinau si Moldova. Indiferent de locul in care va aflati pe teritoriul Republicii Moldova si la ce ora aveti nevoie de serviciile noastre, raspundem operativ la apelul dumneavoastra si venim in cel ami scurt timp posibil. Suntem la dispozitia dumneavostra 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana si toate 365 de zile pe parcursul anului!

Fiecare proprietar de masina stie cat de important este un schimb de anvelope pentru iarna sau vara, dar nu fiecare conducator de masina acorda atentia cuvenita la depozitare de cauciucuri si roti auto, dar de calitatea acestui proces depinde cat timp va vor servi anvelopele. Serviciul de vulcanizare non stop in Chisinau si Moldova va asigura indeplinirea tuturor conditiilor necesare pentru un depozit de anvelope noi sau utilizate la un nivel de calitate inalt. Venim la dumneavoastra, singuri facem demontarea cauciucurilor, le transportam la depozitul de anvelope, le pastram în condiții corespunzatoare, iar la sfarsitul perioadei convenite sau in cazul solicitarii clientului, anvelopele sunt livrate proprietarului si instalate pe automobil. Puteti lasa o solicitare online si vulcanizare 24/24 in Chisinau (Moldova) vine si rezolva orice problema cu care nu va veti impiedica!

O multimer de comducatori de automobile considera ca acest serviciu nu este necesar si il neglijeaza. Dar ce se întâmplă dacă nu faceti echilibrare de roti auto? Procesul de uzura a anvelopelor se accelereaza în mod semnificativ, ansamblurile de suspensie și șasiu se uzează mai rapid, iar stabilitatea mașinii în timpul conducerii se reduce, ceea ce în mod considerabil afectează siguranta dumneavoastra și duce la cresterea riscurilor de accidente. Nu mai este nevoie sa stati pe ginduri, comandati echilibrare roti la preturi accesibile si de inalta calitate, ceea ce nu numai că vă va salva anvelopele si suspensia, dar va duce si la reducerea consumului de combustibil, datorita retragerii sarcinii de pe cauciucuri si sasiu.

Costul servicii vulcanizare

Fiecare conducator de automobil stie ca situatia de pe sosea poate fi complet neprevazuta. Si, cu siguranta, fiecare cel puțin odată s-a confruntat cu o situatie in care, in cel mai important moment, totul a mers tumba, chiar si automobilul va va lasat jos: roata si-a facut drum in afara orasului, in anvelopa a intrat un cui pe mijlocul de sosea chiar inainte de un eveniment important sau ca cauciucul s-a aplatizat chiar in fata casei. Ce sa faceti si unde sa mergeti intr-o astfel de situatie, daca nu exista nici un serviciu auto pe alaturi? Anume in acest moment nu doriti sa cautati nici-o vulcanizare in apropiere, dar aveti dorinta de a putea lua telefonul si apela cu usurinta, astfel incat serviciul auto de anvelope sa vina la dumneavosatra. Apelarea acestui serviciu este simpla, rapida și comoda.

Vulcanizarea mobila din Chisinau este o echipa de mesteri cu experienta si special instruiti, care va sunt disponibile toate cele 24 de ore a zilei. Acceptam apelurile non-stop, astfel incat sa puteti sa apelati sau sa lasati o cerere online la un moment convenabil pentru dumneavoastra, iar managerii nostri va vor contacta rapid, vor clarifica detaliile necesare, vor conceni conditiile ateptate de ambele parti si vor trimite profesionisti pentru a va ajuta.

Servicii de vulzanizare mobila in Chisinau 24 24 de ore va ofera posibilitatea de a rezolva rapid orice problema la nivelul de anvelope, precum si de a primi asistenta operativa si profesionala. Credem ca fiecare conducator de automobil va fi de acord ca mai rau decat aparitia unei probleme, pot fi doar aparitia ei pe timpul rau de afara. Dar nu va panicati si va intristati, deoarece indifferent de conditii, fie ca ninge, plouă sau este ghetus afara, zi sau noapte, suntem mereu pe aproape si gata sa va ajutam in orice vreme si in orice moment al zilei.

Consultantii nostri vor fi incantati sa va ofere orice informatie ce va intereseaza, fie ca este vorba despre costuri servicii de vulcanizare telecentru, ciocana sau in oarecare alta localitate din Republica Moldova, o descriere mai detaliată a procesului de depozitare de anvelope sau pasii care include un schimb de cauciucuri auto.

    Минивен,Кроссовер,Микроавтобус (4 колеса)        Легковые авто (4 колеса)  
    R 12-15                                                                       320 леев       R 12-15                                                                       320 леев  
    R 16 340 леев     R 16 340 леев
    R 17 370 леев     R 17 370 леев
    R 18 420 леев     R 18 420 леев
    R 19 480 леев     R 19 480 леев
    R 20 550 леев     R 20 550 леев

 

     Название услуги        Цена
    Ремонт прокола 1 ед.        300 леев
    Разрыв корда или порез 1 ед.        400-600 леев
    Минимальная сумма заказа        300 леев
    Стоимость заказа в ночное время        100 леев
    Стоимость выезда по Молдове        7лей/1км
    Сумма за ожидание        50 леев/час

Cea mai buna vulcanizare mobila

Deja de mai multi ani, compania noastra ofera tuturor proprietarilor de automobile din Republica Moldova un serviciu de vulcanizare la chemare, disponibil non-stop. Experienta bogata si specialistii calificati ne ajuta sa oferim proprietarilor de masini servicii rapid si eficient, oferind clientilor nostri o calitate inalta si un pret excelent la schimb de anvelope, balansarea rotilor, reparatie de anvelope si multe alte. Suntem prima companie care a introdus serviciul de vulcanizare mobila in tara noastra si, pana in ziua de azi, ramanem liderii pe teritoriul Moldovei. Serviciile oferite de compania noastra asigura siguranta dumneavoastra, securitatea pasagerilor si a altor participanti la traffic rutier, precum si siguranta automobilului dumneavoastra. Lucram zi intreaga (24 de ore), fara pauze si weekenduri si ne va fi de placer sa venim in orice loc pe care il specificati, in orice moment si pe orice timp de afara pentru a va ajuta sa continuati calatoria.

Echipa noastră este specializata in furnizarea urmatoarelor servicii:

  • Reparatie de anvelopa taiata
  • Lucrari de reparatie perforatiilor de cauciuc si ruprura cordului
  • Schimbarea anvelopelor de masini pentru iarna sau vara
  • Echilibrare de anvelope noi si utilizate
  • Montarea si demontarea anvelopelor
  • Serviciul de depozite anvelope (sezoniera si la cererea clientului)
  • Serviciu de livrare a anvelopelor

Stiti valoarea timpului dumneavoastra si respectati munca calitativa? Atunci noi – suntem decizia dumneavoastra corecta!

Servicii suplimentare - pretн

Depozitare sezoniera a anvelopelor Servicii aditionale
Комплект из 4-х шин на один сезон 600 леев Минимальный заказ от 300 леев
Комплект из 4-х шин на дисках на один сезон 700 леев Услуги в ночные часы +100 леев
Доставка шин после хранения Бесплатно Заказ из любого района Молдовы 7 леев/км
Ремонтные шинные работы от 300 леев

Avantajele pentru clienti

Nu este nevoie sa mergeti undeva, nu aveti necessitate sa cautati un serviciu auto in apropiere sau sa stati in rind. Noi insine venim in orice loc din Republica Moldova si realizam operativ totul de ce are nevoie automobilul dumneavoastra.

Daca in timpul zilei conducatorii de masina mai au o mica oportunitate de a ajunge la vulcanizare, pe timpul de noapte sansele scad semnificativ. Anume din cauza aceasta serviciul nostru de vulcanizare mobila este o optiune atat de uimitoare. La urma urmei, noi lucram non-stop pe tot parcurs al anului, fara weekenduri si sarbatori.

Dumneavoastra ne puteti suna cu usurinta sau sa trimiteti o cerere online, care va fi procesata in doar cateva minute. Consultantii sunt intotdeauna prietenosi si bucurosi sa fie de ajutor, iar specialistii sunt competenti.

O autoutilitara echipata cu echipamente specializate si mestesugari cu experienta – acesta va ofera serviciul de vulcanizare nonstop in Chisinau.